Kendo Brno

Poslední trénink v tomto školním roce a prázdninový režim

Poslední trénink v tomto ŠKOLNÍM roce bude ve čtvrtek 27.6.2024!

Celý oddíl (děti i dospěláci) budeme přes prázdniny (2.7.- 29.8. včetně) trénovat na Sokolu Brno 2 a to každé úterý a čtvrtek od 18:00-19:30. Tréninky budou svižnější, bez velkého vysvětlování a určené pokročilejším kendistům, kteří cvičí ve výstroj. Z dětí se tréninky týkají především starších děti, které by již měli pomalu cvičit s dospěláky - ty bych moc rád viděl na tréninku!

Pokud cvičíte ve výstroji nezapomeňte si ji před prázdninami vyzvednout - do školního komplexu na Mendlově náměstí se přes prázdniny nedostaneme!

Tělocvična Sokolu Brno 2 je ve vnitrobloku a vstup do ní je z ulice Slepá (brána mezi domy 18 a 19). Sraz je před před branou u domu Slepá 18. Trénink začíná v 18:00! Znamená to, že v 18:00 se začíná cvičit! Přijďte tedy v 17:45, ať se stihnete připravit. Vstup do komplexu je omezený a bránu může otevřít jen pár jedinců (mělo by to být stejné jako loni: Karel, Lukáš, já a Tomáš). Po domluvě případně můžu ještě někoho nechat doplnit na seznam.

Jakub Šmerda


© 2008 - 2017 Seishinkan | design by dawnmichal | Admin

KENDO BRNO

SEIŠINKAN

SEISHINKAN

Stránky brněnského oddílu cvičícího tradiční japonské bojové umění Kendó. Naleznete zde kalendář akcí, novinky, fotogalerii, obecné informace o Kendó a také o našem oddíle.